Snyggt & Tryggt

Vad är Snyggt & Tryggt

Snyggt & Tryggt ekonomiska förening startade december 2018. Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom samverkan mellan bostadsrättsföreningar, bostadsföretag, lokala näringslivet, skolor, stadsdelsförvaltning och andra offentliga organ. Snyggt & Tryggts vision är att: Sjöstaden ska vara en attraktiv ”stadsdel” för boende och besökare och som ständigt utvecklas emot nya mål, ingen kan göra allt men alla kan göra något för Snyggt & Tryggt i Hammarby Sjöstad! För dig som är intresserad, vill ha kontakt eller lämna idéer maila till: info@snyggtochtryggt.se eller gå med i Facebookgruppen Snyggt & Tryggt i Hammarby Sjöstad.

Nattvandrarna med Snyggt & Tryggt bjuder våra ungdomar på Pizzaslize och dricka på Alla Hjärtans Dag.

FAVORIT I REPRIS!
Nattvandrarna med Snyggt & Tryggt bjuder våra ungdomar på Pizzaslize och dricka på Alla Hjärtans Dag. Vi kommer att finnas utanför Crispy´s Pizzeria. Tips att titta efter massa ballonger! ”

Ungdomar kommer här kunna träffa oss under trevliga former och då bjudas på Pizza och dricka samtidigt som vi kommer ordna med lite kul för dem. De som vill kommer kunna svara på vår enkät. Där de kan berätta vad de tycker om Sjöstaden, komma med förbättringsförslag, lämna idéer på aktiviteter för och önskemål om sommarjobb mm

Sponsorer för detta event är bla:
Crispys pizzeria med pizzor och dricka samt Happies med ballonger.

S&T i Samverkan med Sjöstadsföreningen