Antal dagar kvar

0Days0Hours

Festen är tillbaka!

Efter att ha ställt in Sjöstadsdagen de två senaste åren pga. pandemin är nu festen tillbaka – större än någonsin tidigare.

Lördagen den 3 september 2022

Välkommen till Sjöstadens stora fest då sjöstadsborna samlas på en festival med massor av aktiviteter för alla åldrar. Bland annat anordnas loppmarknad, knattelopp, ponnyridning, Smaka på Sjöstan, Val 2022, Ett hållbart Sjöstan, fysiska aktiviteter och utmaningar, Senior i Sjöstan, Blåljus och på scenen har vi ett fullspäckat program kl 10.50-21.00 med valdebatt, körer i världsklass, elevkonserter, a capella körer, kvartetter och mycket mer.

Dessutom kommer polisen, brandkåren, kustbevakningen, SkiStar, Audi, Kulturskolan, ramavtalsleverantörerna, Sjöstadens föreningar, mäklare, konstnärer, boendeekonomiska rådgivare och sjöscouterna.

Vi kommer löpande fylla på med mer information – så håll dig uppdaterad på vår site.

Vill du medverka med ditt företag kan du kontakta info@sjostadsforeningen.se

Sjöstadsdagen på FaceBook