Loppisbord Luma torg

september 3 kl. 11:00 - september 4 kl. 16:00

- kr100,00

På Luma torg kan du boka en garanterad plats, inkl bord 180×75 cm, för 100 kr. (Loppis med bord, på kartan)

Övriga platser är gratis (Loppis, på kartan) och kan användas av sjöstadsbor i mån av plats och om man står på anvisa plats och följer de regler och anvisningar som gäller för loppmarknaden. Bord ingår inte i gratisplats och det går inte att förboka.

Läs mer här: Loppmarknaden

Start:
september 3 kl. 11:00
Slutar:
september 4 kl. 16:00
Kostnad:
Webbplats:
www.sjostadsdagen.se

Sjöstadsföreningen
E-post:
info@sjostadsforeningen.se
View Arrangör Website

Luma torg
Lumaparken
Stockholm, Sverige Sverige

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Loppisbord Luma torg lördag 3/9
Denna biljett ger dig en bokning av ett bord (180x75 cm) på förbokade loppisområdet. OBS. Du får inte boka fler än ETT bord men du kan boka åt andra. Varje biljett är personlig.
40 tillgängliga
Loppisbord Luma torg Söndag 4/9